Tot adevarul despre iubitul Alexandrei Stan!

Sora Alexandrei Stan face dezvaluiri despre viata personala a Faimoasei.

Andreea, sora Alexandrei Stan, face dezvaluiri inedite despre viata persoanala a concurentei din echipa Faimosilor. In cadrul unui interviu oferit la „Stafeta Mixta”, sora vedetei de televiziune a vorbit despre primul moment in care a aflat ca Alexandra urmeaza sa participe la Survivor Romania, dar a facut si dezvaluiri neasteptate despre partenerul de viata al Faimoasei.

Se pare ca artista se iubeste cu un tanar misterios de aproximativ un an de zile, iar cei doi indragostiti traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Barbatul are deplina incredere in iubita lui si vrea sa o vada mare finala, ba chiar isi doreste ca aceasta sa vina cu premiul cel mare acasa.

„A avut incredere in ea si a sustinut-o.. Chiar am discutat cu el, discutam cu el la fiecare editie, comentam.. Suntem un soi de comentatori noi. El imi spune ca isi doreste sa stea cat mai mult. Nicio clipa nu ar chema-o acasa. Nu cred ca se cunosc de foarte mult timp, cred ca de un an de zile.”, a declarat Andreea, sora Alexandrei Stan.

loading...
Alexandra Stan a acceptat provocarea de a merge la Survivor Romania 2021, sezonul 2.

Cantareata sustine faptul ca si-a dorit sa ia parte la aceasta competitie pentru a vedea cum se descurca in situatii extreme. Alaturi de ea, si alte nume importante sunt prezente in sezonul 2 al emisiunii fenoment de la Kanal D. Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Roxana Nemes si Zanni isi vor testa limitele in Republica Dominicana.

Totodata, concurenta din echipa Faimosilor a declarat faptul ca o sa perceapa aceasta emisiune ca pe un experiment social.

„Situatiile limita ma vor provoca si e o ocazie speciala sa stau fara telefon. Va fi ca un experiment social si vreau sa vad daca sunt in stare sa ma descurc fara nicio resursa”, a marturisit artista.

In urma cu ceva ani, Alexandra Stan a fost agresata fizic de catre fostul ei iubit.

Frumoasa cantareata a avut curajul sa vorbeasca despre chinurile la care a fost supusa in trecut si incurajeaza toate victimele agresiunii fizice sa ceara ajutor si sa nu ascunda nici macar o secunda aceste lucruri.

„Din pacate femeile se tem foarte mult sa reclame agresorii. Noi am avut si o campanie pe care am desfasurat-o in timpul pandemiei, pentru ca foarte multe femei s-au aflat in izolare alaturi de un agresor si nu au avut posibilitatea sa plece la munca sau sa evadeze oriunde.

Situatia a devenit din ce in ce mai grava, din cauza regulilor de atunci, si cred ca a crescut numarul cazurilor de violenta. Eu imi doresc sa se cunoasca ca exista ordin de protectie la noi in Romania, ca legea apara aceste, femei”, a spus Alexandra Stan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro