Laurette, supusa la chinuri cumplite in camera de hotel!

Laurette a facut dezvaluiri tulburatoare despre bataia crunta pe care a incasat-o intr-o camera de hotel.

Laurette a fost batuta cu bestialitate intr-o camera de hotel in urma cu o zi. Dupa ce a aparut filmarea care arata momentul in care vedeta apare alaturi de agresor, iar ulterior din camera celor doi se aud tipete, mulatra a facut dezvaluiri absolul halucinante.

Inca socata, Laurette si-a facut curaj sa povesteasca pas cu pas ce i-a facut barbatul cu care iesise pentru a se simti bine. Ce s-a intamplat, insa, acolo a marcat-o pe viata.

Dupa ce a batut-o bine, agresorul nu s-a oprit acolo, ci a inceput sa o muste de mana, sa o traga de par si chiar a incercat sa o bage cu capul in wc.

loading...
Detaliile pe care le-a povestit Laurette sunt demne de filmele de groaza. Bruneta a povestit ingrozita ca dupa ce a muscat-o, barbatul era plin de sange la gura, iar in urma ranii suferite a fost trimisa la spital.

”Acest domn imi trimite mesaje din ianuarie, din care doreste sa ma cunoasca. Ne-am mai intalnit cu doua zile inainte, dar s-a comportat frumos. Nu m-as fi gandit ca ar putea sa ma agreseze fizic. Daca ma pierdeam cu firea, nu cred ca reuseam sa mai ies din camera aceea in viata. Daca Politia venea cu doua minute mai tarziu cred ca eram moarta.

Acolo omul s-a schimbat total. Mi-a cerut ceva, eu nu am fost de acord. Si a zis: de ce crezi ca ai venit aici tu? Si de aici a inceput. A inceput sa ma loveasca, m-a tras de par pana la baie ca sa ma bage cu capul in wc.

El era peste mine si m-am tarat spre usa si strigam ca disperata: ma omoara, ma o moara! Omul era plin de sange la gura. ca un canibal, ca ma muscase de mana! Eu am mana umflata, m-au trimis la Floreasca la spital.

Inca sunt in stare de soc, dar ii multumesc lui Dumnezeu si Politiei ca am scapat cu viata! Stiu ca e cineva care incearca sa-mi faca rau, nu e prima data cand incearca sa ma prinda intr-o capcana. De data aceasta a reusit sa ma faca sa cad in aceasta capcana”, a povestit Laurette ingrozita, intr-o emisiune TV.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro