Andreea Marin isi doreste sa devina mama pentru a doua oara

Vestea la care nimeni nu se astepta! Andreea Marin vrea sa devina mamica pentru a doua oara!

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din Romania, avand o cariera lunga in spate si multe emisiuni prezentate. Moderatoarea TV are o relatie de patru ani cu Adrian Brancoveanu, care este mai mic decat bruneta cu 11 ani.

Acum, fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. a marturisit ca-si doreste sa aiba un copil cu partenerul ei de viata.

“ Avem aproape 4 ani de cand suntem impreuna. Alaturi de el am invatat sa tin pentru mine anumite aspecte ale vietii.

loading...
El este un om discret, nu isi doreste sa apara in public. Are si o alta meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat in dorinta mea de a fi discreta. Am invatat ce inseamna un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trait acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am invatat sa respectam limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi.

Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea si un copil. Si Violeta isi doreste mult asta, sunt convinsa”, a declarat Andreea Marin, potrivit Canal 33.

”Zana Surprizelor” sustine ca nu-si doreste sa se casatoreasca, explicand si motivul real: ”Eu sunt trecuta prin viata si asa am ajuns sa consider. Nu are nicio importanta asta, ca daca ai un act si nu esti bine… la ce e bun? La varsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se asaza, stii ce limite ai, ce poti si ce nu. Pe de alta parte nu trebuie sa mai demonstrez nimic nimanui, nici macar mie. Stiu cine sunt”, conform Impact.ro.

Nume sonore din tara noastra au incercat sa aiba o relatie cu prezentatoarea, insa fara niciun rezultat. Andreea Marin a stiut intotdeauna ce isi doreste si nu a dat curs acolo unde nu era cazul. Asta s-a intamplat si in cazul lui Dan Bittamn. Artistul a curtat-o pe frumoasa bruneta, dar raspunsul nu a fost tocmai pe placul lui. Cu toate acestea, vedeta are doar cuvinte de lauda la adresa cantareteului.

Cei doi au vorbit despre aceasta situatia delicata dintre ei in cadrul unui interviu. „E un tip foarte simpatic, un tip pe care il admir, chiar daca face glume. E mereu inconjurat de femei frumoase. In ceea ce ma priveste suntem fairplay, ca sa zic asa. Suntem foarte buni prieteni si eu cred ca a glumit atunci cand a vorbit”, a declarat Andreea Marin.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro