Gina Pistol a postat prima fotografie cu fetita ei!

Gina Pistol si Smiley sunt in culmea fericirii de cand au devenit parinti pentru prima data!

Smiley si Gina Pistol traiesc cele mai frumoase momente din viata lor, dupa ce a venit pe lume fetita lor, Josephine! Fosta prezentatoare TV si artistul au botezat-o, recent, pe micuta lor, fiind foarte discreti cu acest eveniment. Cum internautii s-au plans pe internet ca nici la botez nu au pus fotografii cu copila, venita recent pe lume, iata ca Gina Pistol a postat prima ”fotografie” cu minunea lor.

Mai in gluma, mai in serios, imaginea a emotionat tot internetul!

In mai putin de o ora, fotografia animata a adunat aproape 30,000 de aprecieri pe contul vedetei de Instagram: ” in lumea desenelor animate”, a scris Gina, alaturi de imaginea publicata.


Putem observa ca micuta seamana mai mult cu tati, avand ochii albastri.

loading...
Gina Pistol si Smiley si-au crestinat fiica duminica, 20 iunie. La botez, cuvantul de ordine a fost discretia. Cantaretul si iubita lui au postat primele imagini de la fericitul eveniment, la cateva zile dupa ce a avut loc. Cea care i-a dat in vileag a fost Andreea Banica, care a spus pe contul ei de Instagram ca urmeaza sa mearga la botezul fetitei lui Smiley si al Ginei Pistol.

Evenimentul a fost unul restrans, la care au participat doar membrii familiei si cativa prieteni foarte apropiati. Gina Pistol a purtat o rochie lunga cu motive romanesti care i-a scos foarte bine in evidenta talia si de asemenea, a optat pentru un machiaj natural si o coafura lejera. Fericitul tatic, Smiley, a fost si el foarte stilat. El a ales o camasa alba lejera, pantaloni de stofa crem si o pereche de pantofi in aceeasi nuanta cu camasa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro