Alexandra Stan s-a imbracat in costum popular la cununia civila

Alexandra Stan si sotul ei au facut publice primele imagini de la cununia civila.

Alexandra Stan a surprins pe toata lumea, dupa ce a declarat ca s-a casatorit. Nimeni nu se astepta la acest lucru, pentru ca artista nu a dat de inteles ca ar fi intr-o relatie. Insa, a organizat in secret pana la cel mai mic detaliu si au avut parte de un eveniment intim si frumos.

In urma cu doua luni, Alexandra si Emanuel au pasit in fata ofiterului de stare civila, la Campulung Muscel, de unde provine sotul sau.

Elena Lasconi a scris pe pagina sa de Facebook ca, acum doua luni, cei doi indragostiti au decis sa isi uneasca destinele, imbracati in costume populare.

loading...
Intregul eveniment a fost tinut departe de ochii curiosilor, iar alaturi de Alexandra si Emanul au fost doar cateva persoane apropiate.

„Mr. Saxobeat este din Campulung! Ma bucur ca, in urma cu doua luni, am oficiat, “in secret”, casatoria Alexandrei Stan cu campulungeanul Emanuel.

Au fost multe lacrimi de bucurie, emotii, atat din partea mirilor, rudelor, dar si din partea mea. Cred ca a fost cea mai emotionanta oficiere de casatorie pe care am avut-o de cand sunt primar. Casatoria lor nu mai este un secret pentru ca tinerii au hotarat acum sa faca public acest fapt. Am respectat si respect dorintele oamenilor si cred ca faptul ca nu a “transpirat” nimic despre aceasta casatorie spune multe”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro