Barbatul celebru pe care Bianca Dragusanu l-a refuzat, desi el a incercat de mai multe ori!

Bianca Dragusanu a raspuns celor mai sincere intrebari despre viata sa personala.

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai frumoase femei din tara noastra. Vedeta a reusit sa impresioneze pe toata lumea si prin felul sau de a fi. De cele mai multe ori, raspunde cu sinceritate la curiozitatile despre viata sa personala si isi tine fanii la curent cu ultimele noutati.

Invitata in platoul Teo Show, frumoasa blondina a raspuns celor mai sincere intrebari despre viata sa persoanla. A fost intrebata, la un moment dat, cine a fost barbatul cunoscut din showbiz care i-a facut avansuri si nu a putut sa i le accepte.

Desi nu a spus exact ca este vorba despre Cristi Borcea, vedeta a dat de inteles ca barbatul are multi copii, cu mai multe neveste si ca este casatorit de foarte multi ani. Ceea ce inseamna ca toate aceste indicii duc la omul de afaceri.

loading...
„Cum sa zic asa ceva? Omul e casatorit acum, are copii acum, cu multe femei. De cand il stiti e tot casatorit si are multi copii cu toata lumea. Cand se uita la tine te lasa embarasada( n.r. insarcinata). Hai sa nu zicem, ca poate cineva este insarcinata in trei secunde, daca ii pomenim numele. Nu putem sa zicem avansuri, au fost asa..”, a dezvaluit Bianca Dragusanu.

In continuare, a mai fost rugata sa spuna numele unui barbat celebru, cu care regreta ca a avut o relatie. Imediat, Bianca Dragusanu a facut referire la cel cu care s-a si casatorit la un moment dat, insa nu a vrut sa ii dea numele. Cel mai probabil este vorba de omul de afaceri, de care s-a despartit cu mare scandal.

„Cu unul m-am casatorit, atat de proasta am fost, incat m-am si maritat cu el. Am uitat cum il cheama, ca m-am lovit la cap si am probleme cu memoria”, a mai spus vedeta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro