CATI LEI AR FI MERS DARUL DE NUNTA LA CUNUNIA SIMONEI HALEP CU TONI IURUC!

Simona Halep s-a casatorit, ieri, cu alesul inimii sale, Toni Iuruc. In fata familiei si a prietenilor sportiva a spus un DA hotarat, atunci cand a fost intrebata de primarul municipiului Constanta, Vergil Chitac, cel care a oficiat ceremonia, daca se casatoreste cu iubitul sau.

Initial, in presa s-a spus ca sportiva nu ar fi dorit daruri si nici bani de la invitatii de la cununie, insa un cadou este mereu bine venit. Petrecerea a avut loc la un local de fite din Mamaia, iar meniul a fost unul extravagant, cu bucate alese, din care nu au lipsit fructele de mare, preparatele traditionale, dar si mancaruri exotice.

Sportiva si sotul sau se bucura de averi impresionante astfel ca le-ar fi cerut invitatilor sa nu ofere clasicul dar in plic la aceasta nunta. Totusi, cu siguranta au existat intrebari cu privire la „cat ar fi mers darul” la nunta Simonei.

Site-ul Catdau.ro este dedicat calcularii darului de nunta, in functie de locul evenimentului, numarului de invitati, locatie si meniu. Astfel, pentru o nunta ca cea a Simonei Halep, mesenii scot din buzunar in jur de 1.400 – 1.600 de lei daca au venituri medii spre mari. In cazul unei familii cu venituri mari, atunci darul poate ajunge pana la 2.700 de lei.

loading...
Dupa casatoria civila, mirii au sarbatorit alaturi de familie si prieteni intr-un local fabulos din statiunea Mamaia. Daca in timpul ceremoniei, Simona Halep a purtat o rochie aurie, lunga, cu dantela in partea de sus, la local sportiva a schimbat tinuta si a imbracat o rochita alba, cu o funda neagra de efect, in care a stralucit!

Alaturi de sotul ei, Toni Iuruc, tenismena a dansat si s-a distrat si a fost mereu cu zambetul pe buze. Mai mult decat atat, pe ritmul muzicii machedonesti, Simona Halep s-a luat in hora cu invitatii!

Printre artistii care au intretinut atmosfera la nunta Simonei Halep cu Toni Iurcu s-au numarat Loredana, Holograf, trupa de muzica macedoneasca Pindu. Petrecerea a tinut pana tarziu, iar distractia a fost in toi!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro