Se clatina mariajul Andreei Banica?

Cantareata a povestit cum decurge viata de familie, dar si la ce provocari a fost supusa de cand a devenit mama.

Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea, formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au o relatie din adolescenta si au crescut frumos impreuna, iar acum si-au intemeiat familia mult visata, alaturi de fiul si fiica lor.

Cu toate acestea, postura de parinti i-a facut pe artista si pe partenerul ei sa aiba parte de cateva provocari in cuplu, pentru ca au ajuns sa nu isi mai acorde acea atentie si la un moment dat sa intervina o oarecare distantare intre ei.

Andreea Banica se poate considera o norocoasa, caci are un sot care o adora si o ajuta mereu in privinta copiilor, implicandu-se indeaproape in educatia lor. Frumoasa blondina a declarat ca Lucian este un tatic model si ii place sa petreaca foarte mult timp in compania celor doi copii, pe care ii rasfata si le face toate poftele.

loading...
Totusi, cantareata spune ca duce dorul vremurilor in care aveau o bona in casa, caci se puteau bucura si de momente cand puteau fi singuri: „Sofia are 10 ani si 4 luni, iar Noah face 5 ani in noiembrie. Am ramas acum 2 ani si jumatate fara bona. Atunci totul era zen, era liniste cand era bona, dupa ce a plecat, s-a inchis la paine, nu stiam ce sa mai fac.

Am mai incercat trei bone, dar n-a fost sa fie, iar Lucian a zis gata, sa ne ocupam noi. El este unul dintre cei mai implicati tati pe care i-am vazut vreodata. Uneori chiar il cert ca este prea implicat.

Il rog frumos sa-l mai lase pe Noah si cu mine, pentru ca uita ca mai are mama. Sofia a crescut, este independenta, merge cu metroul singura la scoala, ea a luat decizia asta, si atunci Lucian e mereu cu Noah. E o bucurie si ador iubirea asta a lor si apropierea aceasta intre copil si parinte, care este foarte importanta, insa uneori ii spun ca mai avem nevoie sa iesim si noi amandoi la un restaurant, sa bem o cafea…”, a marturisit Andreea Banica, in cadrul unei emisiuni tv.

Andreea Banica a recunoscut ca a avut o perioada cand s-a confruntat cu o situatie dificila in relatia cu sotul ei, deoarece nu mai aveau deloc timp sa petreaca impreuna.

Mai mult, vedeta a povestit ca a avut si o discutie serioasa cu Lucian in privinta acestui subiect, pentru ca ajunsese sa nu se mai regaseasca si sa ii simta lipsa extrem de mult, chiar daca locuiau in aceeasi casa: „Parintele are si el nevoie timp singur cu celalalt parinte sa poata sa se incarce cu energie. Vreau sa fiu si eu uneori cu barbatul meu, cu sotul meu, linistiti pe canapea noi doi si atat. Noi nu ne mai intalneam, nu se mai putea.

Stii unde ne intalneam? Pe scari, la un moment dat. Am avut o discutie serioasa si constructiva. Suntem de atatia ani impreuna si simteam ca nu ma mai regasesc cand dormeam singura. Noi facem cu randul, ori doarme el cu Noah, ori eu. Nu ma mai regaseam, dormeam cu doua paturi, era patul rece, nu mai simteam caldura lui. Multe cupluri pot ajunge la divort foarte rapid.”, a mai adaugat Andreea Banica, in aceeasi emisiune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro