Andreea Marin a pierdut doua sarcini!

Celebra prezentatoare TV a vorbit despre cele mai grele perioade din viata ei, atunci cand a fost nevoita sa renunte la doua sarcini!

Andreea Marin este printre cele mai cunoscute femei din lumea mondena, iar cu eleganta, discretia si inteligenta ei a reusit sa cucereasca inimile tuturor romanilor, de la cei mai mari, pana cel mai mici.

„Zana surprizelor” a preferat intotdeauna sa stea departe de ochii curiosilor, astfel ca nu ofera niciodata prea multe detalii legate de ceea ce se intampla in viata personala. Ei bine, de data aceasta si-a facut curaj si a vorbit depsre cele mai intunecate episoade din viata ei!

Invitata in platoul emisiunii „In oglinda”, moderata de Mihai Ghita, Andreea Marin a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut in urma cu ani de zile. Vedeta are o fetita, Ana Violeta, care a ajuns la varsta adolescentei, insa inainte de a o aduce pe lume, prezentatoarea TV a avut doua intreruperi de sarcina deoarece viata i-ar fi fost pusa in pericol in orice moment.
„Am avut doua sarcini extrauterine. Practic nu se dezvolta unde trebuie si esti nevoita sa faci acea procedura prin care renunti la sarcina. E foarte dureros acest lucru pentru ca te bucuri, traiesti o luna cu acest sentiment, ca vei avea un copil si dupa analizele iti arata ca nu e bine si ca trebuie sa renunti, esti obligata sa faci asta, altfel iti pierzi viata.

loading...
Nu ai o alegere, practic, de facut. De aceea asteptarea unui copil, a unui copil sanatos, a fost pentru mine o mare provocare si un aspect greu al vietii” , a declarat Andreea Marin.

Dupa despartirea mamei sale de celebrul Stefan Banica Jr., Violeta a ramas cu amintiri care o rascolesc si acum. La vremea respectiva, fetita avea doar 5 ani, iar jurnalistii de atunci au asalta-o pe Andreea Marin pentru a-i face poze si a scoate de la ea orice fel de declaratii.

„Violeta avea pe atunci 5 ani. A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, sa vezi pe cineva catarat la propriu pe masina ta, doar ca sa faca o poza. Cumplit.”, a marturisit Andreea Marin.

„Zana surprizelor” este ferm convinsa ca nu a gresit cu absolut nimic in relatiile anterioare, ba chiar considera ca a facut tot ce a putut pentru a-i fi bine.

„Stii ca se spune ca intr-o relatie exista greseala si din stanga, si din dreapta. Imi pare rau, n-am gresit. Dimpotriva, am facut tot ce mi-a stat in putere sa fie bine. Dar pana la urma, in relatiile pe care le avem de-a lungul vietii, e vorba si de potrivire. Nu inseamna ca unul e alb, celalalt e negru, unul greseste, celalalt nu greseste. Pur si simlu, ti se poate parea ca e bine la inceput si, inaintand in relatie, sa vezi ca exista nepotriviri peste care nu poti trece”, a mai povestit aceasta.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro