DELIA E PLINA DE BANI, DAR STAI SA-L VEZI PE SOTUL EI!

Nu exista om care sa nu fi vazut macar o poza in care Delia apare langa sotul ei, iar ca si fundal se poate observa o plaja pustie din Maldive, ori un varf de munte din Alpii Francezi. Ei bine, obrazul subtire cu cheltuiala se tine, iar pentru toate vacante luxoase ori hainele de firma, contul bancar e musai sa fie doldora. De unde are, de fapt, bani sotul Deliei?

Pe cat de avuta este Delia, pe atat de bogat este si barbatul din viata artistei. Razvan Munteanu vine in completare sotiei lui cu o avere frumusica si cu venituri colosale. Delia a prins ”lozul castigator” in 2012, atunci cand s-a cunoscut cu viitorul sot, iar acum formeaza unul din cele mai solide si longevive cupluri din lumina reflectoarelor.

Partenerul de viata al Deliei este proprietarul a doua cluburi din Centrul Vechi al Capitalei si este partenerul unei companii de constructii:

”Eu sunt prieten cu ei si am plecat incet, ca si client, apoi ca investitor si apoi actionar. Adica am urmat toate treptele. Imi place aceasta afacere. O sa avem niste proiecte care duc dincolo de rezidential, o sa apara o divizie premium. Eu am o teorie: in Romania, oamenii cu bani sunt cei mai defavorizati daca urmarim ce asteptari au ei si stilul lor de viata. Oamenii normali au foarte multe facilitati. Clientii au venit la One United pentru ca ce s-a promis aia s-a intamplat plecand de la nivelul de calitate pana la termenele de executie”, i-a declarat Razvan lui George Buhnici, pentru canalul lui de YouTube.

loading...
Banii se fac si raman in familie. Pe langa parteneriatul in constructii si cele doua cluburi din Centrul Vechi al Capitalei, Razvan Munteanu este si managerul Delie si se ocupa de tot ceea ce tine de imagine, muzica, contracte, cantari si aparitii TV. Partenerul Deliei ii coordoneaza intreaga activitate artistica:

”In prezent, ma ocup mai mult de muzica, de cariera Deliei. Ii fac management complet, cu tot ce inseamna muzica, imagine, contracte, cantari, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmaresc doar performanta si numarul unu in top. Cum am cel mai bun produs de pe piata, ma refer aici la Delia, si fac totul cu pasiune si cu dedicare totala, se vad si rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi si am in spate o echipa foarte buna, pe care o coordonez”, declara Razvan Munteanu in urma cu ceva timp.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro