Smiley, fotografie emotionanta, alaturi de fiica lui.

Cantaretul a publicat o fotografie rara cu fetita lui, in care o strange puternic in brate.

Smiley traieste cea mai frumoasa perioada a vietii lui, de cand a devenit tata. Chiar daca artistul si partenera sa, Gina Pistol, au ales sa nu dezvaluie in mediul online chipul fetitei lor, acesta nu fereste sa le arate fanilor ca este un tatic responsabil, care se implica in cresterea copilului.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania si se bucura de un real succes, in randul publicului.

Cu toate acestea, solistul a incercat intotdeauna sa-si tina viata privata departe de ochii curiosilor. De cand a devenit tata, insa, iubitul Ginei Pistol se mandreste peste tot cu fetita lui.

Recent, Smiley a publicat pe retelele de socializare o fotografie rara alaturi de micuta Josephine, cu care i-a emotionat pe cei de acasa.

loading...
In imaginea postata, cantaretul isi strange puternic fiica la piept, semn ca este un barbat implinit, de cand si-a intemeiat o familie.

Gina Pistol a declarat recent ca isi doreste sa ii ofere o educatie exemplara fiicei ei. De aceea, vedeta si iubitul ei s-au gandit ca pe viitor sa nu o rasfete prea mult pe Josephine, din punct de vedere material: „Nu vreau financiar sa-i ofer foarte multe.

Sau sa nu-i dau. Vreau sa gasim echilibru. Cand ii oferi prea multe, material, incerci sa umpli un gol, nu este OK. Andrei gandeste la fel ca mine.

Sa vedem ce va mai fi cand va creste.

Incercam sa fim noi doi echilibrati, sa invatam copilul sa faca diferenta, ce e bine, ce e rau, sa speram ca va alege calea buna. Nu vreau sa creasca intr-un bol de cristal.”, a povestit Gina Pistol, in cadrul podcastului gazduit de Mihai Morar.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro