Aparitie inedita in showbiz. Langa cine a aparut Anamaria Prodan in ziua de Craciun

Este bomba in showbizul romanesc. Chiar in a doua zi de Craciun, Anamaria Prodan s-a fotografiat alaturi de un tanar chipes.

Anamaria Prodan uimeste din nou. Un tanar cunoscut in mediul online, pe nume Romario Luan, s-a fotografiat alaturi de impresara chiar de Craciun.

Cei doi le-au transmis internautilor: „Va uram un Craciun fericit ??Anamaria Prodan Reghecampf!”, a scris tanarul pe contul lui oficial de socializare. Romario este din Botosani, dar traieste in Bucuresti.

Anamaria Prodan a facut noi dezvaluiri in privinta divortului care a zguduit showbizul romanesc. Impresara afirma ca Reghe este santajat de Corina Caciuc. Ea spune ca acest lucru s-a intamplat si in ziua in care si-au reinoit juramintele, motiv pentru care barbatul s-a facut nevazut de la petrecere.

Anamaria a marturisit ca Reghe este jucat pe degete si telecomandat de amanta. „De-acum incolo va da socoteala! Din moment ce ai putin creier, iar eu am crezut toata viata ca are creier, si ca l-am invatat atat de mult in viata,

loading...
sa fie demn! Iar tu sa iti faci sedinte cu o neica nimeni, o necunoscuta, una pe care stii ca ai adus-o prin casa, pentru care ai facut toate nenorocirle pamantului… Presa imi da poze cu masinile mele, ale familiei mele, si „Gura de aur”, cum se numeste fata asta, trage de portiera ca nu stie in ce directie se deschide portiera… atunci ai o problema cu mine. I-am spus lui Reghe ca daca ne rupe portiera, trebuie sa asteptam 6 luni pentru piese de schimb”, a rabufnit impresara la Antena Stars.

Ea a facut declaratii incendiare. „Pe 7 februarie e primul termen la divort, dar pana atunci sunt procesele penale, in care Reghecampf trebuie sa spuna unde s-au dus banii. Cu pozele la fel, trebuie sa vedem cum a dat pozele cu mine. In 49 de ani, nimeni de pe pamant nu a avut vreo fotografie cu mine goala. Daca a sters mail-ul inseamna ca domnisoara „Gura de Aur” are acces la mailul lui! Daca nu are voie sa vina acasa sa-si vada copilul, inseamna ca nu are voie nici telefonul in mana sa-l tina. Tot orasul se distreaza!”, a mai dezvaluit Anamaria Prodan.

Prodanca sustine ca ii acorda divortul lui Reghecampf doar daca ii va da inapoi tot ce i-a luat. „Trebuie sa aduca inapoi tot ce a furat si e liber sa plece, sa dispara pentru 1.000 de vieti! Vorbim de sume mari, pe care amanta si neamul ei daca se nasteau de patru miliarde de ori nu puteau sa vada sumele astea. Ameteau cand le citeau! Nici macar nu e vina ei, e vina omului ca si-a batut joc de averea copiilor lui”, a incheiat Anamaria Prodan.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro