ANDREEA BALAN, DIAGNOSTICATA CU O BOALA INTIMA EXTREM DE RARA.

In martie 2019, pe cand o aducea pe lume pe cea de-a doua fetita a sa, Andreea Balan a suferit un stop cardiac si era cat pe ce sa moara, iar dupa a trebuit sa fie operata de mai multe ori.

”Momentul a fost o cumpana. Pentru ca eu am pierdut si o parte din mine, eu nu mai sunt intreaga si n-am spus niciodata de ce nu mai pot sa fac copii. Si nici nu stiu daca am sa spun vreodata, dar eu nu mai sunt la fel”, a dezvaluit Andreea Balan.

Jumatatea trupei Andre a vorbit despre probleme de viata cu care s-a confruntat in ultimii ani. Invitata in podcast-ul lui Catalin Maruta, Andreea a marturisit ca medicii i-au pus diagnostic dureros, despre care nu a vorbit niciodata pana acum. ”Intreaga echipa m-a salvat. Cand m-am trezit mi s-a spus ce s-a intamplat, ca am fost la un pas de moarte, dar mi-au comunicat si o veste mai proasta, pe care nu am facut-o publica si nici nu o pot face. Atunci mi-am dat seama ca daca nu am sanatate nu pot face nimic. A fost ingrozitor, crunt. Este vorba despre o chestie pe viata. Poate odata o s-o fac (nr. o sa spuna despre ce este vorba), dar acum nu ma simt pregatita, a spus Andreea Balan. Potrivit Andreei este vorba despre o chestie intima, dar momentan nu doreste sa vorbeasca despre aceasta problema.

La cateva zile dupa ce a nascut-o pe Clara, Andreea Balan a povestit clipele cumplite prin care a trecut. ”Imediat dupa ce am pupat-o pe fetita am intrat stop cardio-respirator si a inceput resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente si cred ca medicamentele m-au facut sa uit ceea ce s-a intamplat cu cinci minute inainte”, a dezvaluit vedeta, la o emisiune TV.

loading...
”Nu se intampla doar la cezariana. Se poate intampla si cand nasti natural si acel lichid ajunge in fluxul sanguin. Un minut a durat resuscitarea. Dupa ce m-au cusut, m-au redeschis pentru ca am inceput sa sangerez si au inceput sa curete tot ce era acolo”, a spus Andreea Balan, cateva zile mai tarziu.

La o saptamana de la nastere, Andreea Balan a ajuns din nou la spital si a fost operata de urgenta dupa ce a suferit o hemoragie masiva, iar medicii au observat ca s-au format mai multe hematoame sub prima operatie. Abia cateva saptamani mai tarziu, Andreea Balan putea sa spuna ca e bine si ca poate sa-si continue viata.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro