Lidia Buble bause in noaptea in care a mituit doi politisti rutieri.

Lidia Buble a fost acuzata ca ar fi oferit mita unor politiesti care intentionau s-o testeze cu aparatul etilotest. Iata ce a declarat vedeta!

Lidia Buble a fost audiata de doua ori, iar in cele din urma a recunoscut in fata procurorilor DIICOT ca a mituit un echipaj al Brigazii Politiei Rutiere.

Vedeta a declarat ca bause in acea noapte.

Cantareata a recunoscut ca a mmituit doi politisti pentru ca bause si se temea sa nu fie testata cu aparatul etilotest.

Potrivit gandul.ro, momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona. Echipajul Brigazii Politiei Rutiere a dus-o pe artista cu masina Politiei, care avea girofarul aprins, pana la un bancomat, deoarece vedeta nu avea bani cash.

Lidia Buble a povestit ca, la 15 ianuarie 2021, a fost oprita, in jurul orelor 03.00,

loading...
de un echipaj de politie rutiera, imediat dupa ce iesise dintr-o benzinarie situata intre strazile Nicolea Caranfil si Capitan Alexandru Serbanescu, aflata in proximitatea blocului in care locuieste. Artista a recunoscut in fata procurorilor ca s-a speriat cand l-a vazut pe politist ca tinea aparatul etilotest in mana.

Cantareata a povestit ca agentul Marius Miulescu i-a batut in geam, in timp ce colega acestuia, Elena Reznicsek, a ramas la masina.

Agentul i-a cerut actele, dar si declaratia pe propria raspundere, deoarece in acea perioada se circula cu declaratie pe propria raspundere, din cauza restrictiilor impuse de autoriitati.
Lidia a mai marturisit ca nu avea la ea permisul, dar nici declaratia respectiva, astfel agentul i-ar fi spus ca urmeaza sa-i dea o amenda in valoare de 3.500 de lei, insa i-a lasat de inteles ca se pot „intelege”.

Vdeta nu avea bani cash la ea si nici acasa.

Astfel, politistii au insotit-o pe Lidia pana la un bancomat.
Procurorii DIICOT Ploiesti au delegat o echipa de politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti sa ridice imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Conform descrierii din rechizitoriul prin care s-a dispus trimiterea in judecata, „inculpata Elena Reznicsek a urcat la volan, Buble Lidia s-a urcat pe locul din dreapta fata, asa cum se poate observa din inregistrarile video, iar Miulescu Marius Constantin a coborat si i-a asteptat in fata blocului, fiind surprinsi de camerele de luat vederi

loading...
Inculpata Lidia Buble a fost transportata cu autospeciala politiei pentru a retrage mita de la bancomatul BRD din Piata Charles de Gaulle, de unde a retras suma de 900 lei. Apoi a revenit in autospeciala politiei, inculpata Elena Reznicsek solicitandu-i sa nu-i predea banii in mana, ci sa ii depuna in zona cotierei, in suportul de pahare, lucru pe care l-a si facut”, se mai arata in rechizitoriu.

Anchetatorii au aflat, intamplator, ca Lidia Buble a dat mita unor politisti rutieri. In noaptea de 14 spre 15 ianuarie, cand artista a fost oprita de un echipaj al Brigazii Politiei Rutiere, aceasta a vorbit la telefon cu Dragos Stefan Presura, un barbat al carui telefon era supravegheat de procurori.

Lidia i-a povestit lui Presura ce i s-a intamplat si i-a cerut parerea cu privire la suma pe care sa le-o dea politistilor. Pentru ca telefonul era deschis, s-a putut auzi inregistrarea din dialogul pe care Lidia Buble l-a avut cu unul dintre agenti. Ca urmare, a fost deschis un dosar penal pentru dare si luare de mita, care a fost deja trimis in judecata.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro