Absolut cutremurator! Translatorul postului german Welt a izbucnit in lacrimi in timp ce transmitea discursul presedintelui Zelinski

Discursul lui Volodimir Zelenski a facut inconjurul lumii, starnind reactii la nivel international.

Unul dintre cele mai emotionante momente l-a avut protagonist pe translatorul postului german de televiziune Welt.

In timp ce traducea mesajul transmis de presedintele ucrainian, aceasta a inceput sa planga, iar pe parcursul discursului si-a finalizat activitatea printre lacrimi.

La cateva secunde dupa incheierea discursului, jurnalista si-a cerut scuze pentru reactia emotionanta, scuze pe care le-a transmis si prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

loading...
„Sunt traducator, am participat la discutii de zeci de ore pentru pace. Dar astazi, la televiziunea germana, nu am putut sa inchei mesajul lui Zelenski, spre final am izbuncnit in lacrimi. Va iubesc, ucraineni”, a scris aceasta.

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a postat un mesaj pe retelele de socializare din centrul orasului Kiev, in care dezminte zvonurile conform carora ar fi cerut armatei sa se predea in fata trupelor ruse.

„Sunt multe informatii false in mediul online care spun ca am cerut armatei sa se predea si ca este o evacuare. Sunt aici. Nu ne predam. Ne vom apara tara”, a afirmat Zelenski.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro