CAT COSTA O LOCUINTA IN HATZ RESIDENCE, COMPLEXUL CONSTRUIT DE DORIAN POPA

Inca de anul trecut, presa din toata Romania a notat ca Dorian Popa construieste un adevarat complex in Domnesti, acolo unde s-a mutat si detine o casa in care locuieste.

Denumit Hatz Residence, complexul lui Dorian Popa este aproape gata si are 10 case, constructia acestora ridicandu-se la peste 500.000 de euro, dupa cum a spus chiar Dorian Popa. Insa profitul pe care il va face artistul este aproape triplu!

„Casele le construiesc din banutii mei pe care ii strang si ii agonisesc, pentru a nu-i lasa in banca, pentru ca stiu ca nu este una dintre cele mai bune optiuni business si la vanzari o sa dau drumul abia cand ne vom apropia de final. Deocamdata suntem in stadiul de inchis casele la rosu, urmeaza sa punem acoperisul si termopanele la toate casele, ca sa ne ferim de intemperiile vremii si sa ne putem apuca de lucrat la interior. O casuta ar trebui sa iasa undeva la 140.000-150.000 de euro”, a spus Dorian Popa, potrivit jurnalistilor de la Click.

Artistul a mai dezvaluit ca in aceasta perioada vrea sa cumpere alte terenuri in Domnesti, pentru a-si mari si mai mult complexul pe care il construieste: „Imi doresc foarte mult sa ma tina Doamne-Doamne muncitor si sa imi pot atinge idealurile, intrucat in curand voi mai cumpara inca doua terenuri pentru a-mi putea creste cartierul Hatz Residence”.

loading...
Astfel, dupa ce va vinde primele 10 case, lui Dorian Popa ii vor intra in conturi intre 1.400.000 si 1.500.000 de euro! Si, daca pe noile terenuri cumparate va ridica la fel de multe locuinte, profitul sau va fi unul urias.

sursa: debarbati.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro