Simona Halep, „Regina soselelor”! Cu ce super bolid a fost surprinsa tenismena pe strazile din Bucuresti

Simona Halep, aparizitie de senzatie la volanul unei masini de lux.

Dupa un inceput bun la Australian Open, Simona Halep (21 WTA) a fost eliminata in optimile competitiei de Alize Cornet (37 WTA), in trei seturi, scor 4-6, 6-3, 4-6, la capatul unui meci care a durat doua ore si 35 de minute. Insa pe romanca o asteapta doua turnee importante, la care si-a anuntat prezenta, Dubai si Doha.

Pana a pleca catre Emiratele Arabe Unite, Simona Halep a fost surprinsa pe strazile din Bucuresti la volanul unui Porsche 911 Carrera, care valoreaza 2000.000 de euro, potrivit Cancan. Tenismena se deplasa catre un salon de infrumusetare din zona de Nord a capitalei.

Jucatoarea de 30 de ani a luat decizia dupa Australian Open, la doar cateva luni dupa ce incepuse colaborarea cu cei doi. Halep spune ca nu a existat un conflict cu Daniel Dobre sau Adrian Marcu, insa a luat aceasta hotarare pentru ca asa a „simtit ca e mai bine”.
loading...
„Confirm ca m-am despartit de domnul Marcu si de domnul Dobre, dar n-as vrea sa discut de ce am ales asa. Nu ne-am certat. Nimic de genul acesta. Suntem si ramanem in continuare prieteni. Asa am simtit eu ca e mai bine pentru mine”, a spus Simona Halep, pentru treizecizero.ro.

sursa: sport.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro