ANDREEA TONCIU A FACUT ANUNTUL DESPRE DIVORTUL PARINTILOR, DUPA CE TATAL SAU A FOST INFIDEL!

Andreea Tonciu (37 de ani) a fost vazuta, de foarte multe ori, ca fiind o persoana joviala, careia ii place sa rada si sa se distreze. Insa, putini sunt cei care stiu ce lupte grele a dus in suflet. De data aceasta, bruneta a marturisit ce se intampla in familia ei. Intr-o emisiune TV, a vorbit despre divortul parintilor.

In urma cu aproape doua saptamani, Andreea Tonciu marturisea faptul ca relatia parintilor sai se afla intr-un impas, fiind la un pas de divort. Cu lacrimi in ochi, la momentul respectiv, dezvaluia ca tatal a inselat-o pe mama ei cu menajera. Acestia au trecut printr-o perioada dificila, insa, de data aceasta, bruneta vine cu noi informatii referitoare la casnicia parintilor ei, Razvan si Maria Tonciu.

In cadrul unei emisiuni TV, Andreea Tonciu a vorbit despre problemele in familie. Dupa ce s-a aflat de idila dintre tatal ei si menajera, parintii de despartisera. Insa, de data aceasta, Andreea Tonciu a facut un anunt imbucurator. Aceasta sustine ca este absurd ca parintii ei sa divorteze, dupa o casatorie de aprope 40 de ani, din cauza unor „domnisoare de moravuri usoare”.

„Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorteaza parintii). Stii care e problema? Nu poti sa ajungi sa faci un lucru dupa 40 de ani de casatorie, adica sa bagi un divort, din cauza unor domnisoare care sunt de moravuri usoare”, a spus Andreea Tonciu la un post de televiziune.

loading...
In emisiunea prezentata de Catalin Maruta, bruneta marturisea faptul ca parintii ei urmeaza sa divorteze, dupa ce tatal ei a inselat-o pe mama cu menajera. Cu lacrimi in ochi, Andreea Tonciu dezvaluia ca femeia respectiva l-ar fi dominat pe tatal ei si ar fi furat bani.

”Cat am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani si l-a dominat pe tatal meu ca sa aiba relatii intime cu ea. Parintii mei au depus actele de divort, sunt foarte trista si de aceea am pastrat tacere atat de mult timp.

Sunt o fata foarte buna si am avut o doamna pe care am primit-o sa faca curatenie. Acea doamna l-a determinat pe tatal meu sa-mi destrame familia. Toata lumea sa se fereasca de aceasta persoana. Asta s-a intamplat in luna martie. A facut numai porcarii in casa mea si in casa mamei mele. A avut relatii intime cu tatal meu.

Au disparut niste bani din contul comun al parintilor. Intr-o anumita zi, fiind in casa si mama si tata, tata a sunat-o pe aceasta domnisoara, iar mama a auzit conversatia”, a povestit Andreea Tonciu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro