IRINEL COLUMBEANU, NOI DEZVALUIRI DESPRE INCEPUTURILE RELATIEI CU MONICA GABOR

Timp de cinci ani, Irinel Columbeanu a fost casatorit cu Monica Gabor, cea care i-a daruit si o fetita, pe Irina. Insa, dupa despartire, cei doi fosti soti nu au ramas in relatii tocmai bune.

Fostul model a plecat in SUA si este intr-o relatie cu Mr. Pink, in timp ce Irinel Columbeanu a ramas in Romania si a pierdut toata averea pe care o avea.

Intr-un interviu pentru un post monden, fostul afacerist si-a adus aminte de inceputurile relatiei cu Monica Gabor, afirmand ca acum regreta ca a facut-o celebra.
„Ca sa incurajam tineretul sa invete, as putea sa spun ca, dar as minti putin, ceea ce nu vreau, i-am vazut carnetul de note. Nasul nostru are si acum poze cu el si avea numai note de 10. Daca v-as spune ca da, asta m-a incurajat sa o cer de sotie, mi-e ca ar rade lumea de mine. Dar si acest lucru a contat, sincer sa fiu. Considerand cu ce s-a lasat aceasta incurajare si acceptare a lucrurilor pe care am presupus eu ca si le dorea, raspunsul este da, acum regret ca am facut-o celebra”, a spus Irinel Columbeanu.

sursa: debarbati.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro