Alexandra Stan, ipostaze neasteptate in compania unor barbati!

Alexandra Stan isi uimste fanii din mediul online cu fiecare ocazie pe care o are, insa de data aceasta a abordat o metoda diferita! S-a filmat alaturi de doi barbati intr-o incapere ce pare a fi camera de hotel, iar internautii au reactionat imediat!

Celebra artista nu se mai scunde cu absolut nimic! Pe langa aparitiile provocatoare cu care si-a obisnuit deja urmaritorii din mediul online, Alexandra Stan a inceput sa dezvaluie in mod public si cateva momente care se petrec in viata ei privata.

Aflata in vacanta in Beirut, blonda a publicat pe contul personal de TikTok un clip video din camera de hotel in care apare imbracata sumar, alaturi de doi barbati, ambii acoperiti doar cu prosop. Fanii au ramas masca atunci cand au vazut-o intr-o astfel de ipostaza si nu s-au ferit sa ii lase si cateva comentarii.

@alexandrastantheartist 2. Acting skills @Negrisan George-Bogd @flyaway ? original sound – Del?


Artista a distribuit, pe Instagram, o serie de imagini in care apare alaturi de Daniel Bobovnikov, despre care se presupune ca ar fi noul ei iubit. Cei doi s-au fotografiat in ipostaze tandre si par extrem de apropiati, iar urmaritorii cantaretei sunt siguri de faptul ca cei doi sunt mai mult decat prieteni.

Tanarul care se afiseaza alaturi de Alexandra Stan activeaza in domeniul modei, dupa cum se arata pe contul sau oficial de Instagram.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro