ADELINA PESTRITU, UMILITA IN FATA TUTUROR!

Adelina Pestritu este in centrul atentiei pe internet, dupa ce a facut o greseala de clasele primare! Cunoscuta vedeta este foarte activa in mediul online, unde este urmarita de aproape 2 milioane de internauti doar pe Instagram. Fosta prezentatoare de televiziune ii pune pe toti la curent cu activitatile importante din viata ei, dar si cu vacantele pe care le petrece in compania familiei ori a prietenilor. De curand, aceasta a gafat-o in public, iar cineva a tinut sa o atentioneze. De la un simplu comentariu a pornit o intreaga discutie aprinsa.

Adelina Pestritu a mers, din nou, in Laponia si bineinteles ca a postat imagini din „Tara lui Mos Craciun”. Greseala ei a fost ca a precizat ca se afla la Polul Nord, lucru care avea sa fie imposibil, caci influencerita era in Finlanda. Intre Polul Nord si locatia unde ea isi petrecea timpul sunt circa 2.500 de kilometri. Se pare ca nu ar fi fost prima data cand vedeta a gafat-o! Sigur ca, cineva s-a gasit sa-i atraga atentia cu privire la greseala facuta, iar Adelina n-a stat pe ganduri si a editat postarea ei, apoi a sters comentariul care a deranjat-o.

Doar ca, nimeni nu se astepta ce urma sa se intample. A inceput un intreg „razboi” pe retelele de socializare intre ea si Razvan Pascu, barbatul care i-a comentat la postare. Adelina l-ar fi intalnit pe respectivul in aeroport si ar fi existat un schimb de replici intre ei. De acolo si pana la o cearta in public n-a mai fost mult. Vizibil deranjata de remarca lui, vedeta a rabufnit.

”Nu se putea termina anul fara ca eu sa fiu admonestata in spatiul public pentru o greseala. Lucrurile stau asa: la o postare despre Laponia am spus ca merg la Polul Nord, in aeroport m-am intalnit cu un domn care detine o agentie de turism si am facut o gluma spunandu-i ca urmeaza sa-mi deschid si eu una si ca ii voi face concurenta, apoi a inceput ”atacul”. Domnul a tinut sa ma certe public pe contul meu si al lui pentru ca am gresit. Am inteles ca nu a putut sa treaca peste greseala mea, nici sa imi comunice in privat ca am gresit, si-a dorit sa fiu pusa la zid public”, a tinut sa spuna Adelina Pestritu.Dupa ce mesajul postat de Adelina Pestritu a devenit viral, Razvan Pascu a luat atitudine si a explicat, din punctul lui de vedere, cum au stat lucrurile. Acesta a acuzat-o pe fosta moderatoare de la Kanal D ca a mintit in postarea facuta.

”Mesajul e foarte dragut si lacrimogen. Ar fi si mai bun, daca nu ar fi fals cam jumatate din el. Mi-a scris si pe Whatsapp, i-am raspuns cam acelasi lucru.

Zice ca as avea agentie de turism, ceea ce este fals. Si mai rau (de-a dreptul minciuna) este ca mi-ar fi spus ca isi face agentie de turism si ca imi va face concurenta.

Adelina, suntem copii de gradi, ca sa spunem “minciunele”? Aceasta discutie nu a avut loc niciodata, este inventata 100% acum de tine. Si nu pricep care e rostul. (…)

Era doar o postare in gluma, ironica, la adresa unui om (caruia nici macar nu i-am dat numele) in care spuneam ca este cam de porc sa ajungi a treia oara in Laponia si sa iti anunti urmaritorii ca esti la Polul Nord. (…)

Si ca sa inchei cu o gluma la fel de proasta precum ultima fraza a dansei, si care cred ca nu isi avea locul intre doi oameni adulti: si mie mi-a zis un elf ca Adelina isi doreste un cont cu mai multi urmaritori reali, din Romania”, a fost raspunsul lui Razvan Pascu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro