Andra, decolteu irezistibil la avanpremiera “Tati Part Time”.

Eva, fiica Andrei si a lui Catalin Maruta, este star de cinema! In varsta de 7 ani, fetita a aratat ca o adevarata vedeta de la Hollywood la avanpremiera filmului “Tati Part time”.

Eva Maruta joaca in rolul principal, alaturi de actorul Alex Bogdan, in filmul care va avea premiera in cinematografe in ianuarie. Este debutul micutei in cinematografie. “Ai emotii mari?”, a intrebat-o Andra pe mica vedeta, inainte sa plece la cinematograf, pentru marele eveniment.

Nu numai Eva era insa emotionata: “Iti dai seama ce emoii avem si noi, ca si parinti?”, a spus si Andra.
Eva si-a facut aparitia intr-un costum alb cu fustita plisata, in vreme ce Andra a optat pentru unul negru, stralucitor si decoltat.

Fiica Andrei si a lui Catalin Maruta a descris aceasta experienta ca fiind una „de neuitat” si a povestit de curand, in emisiunea “Vorbeste lumea”, cat de mult s-a distrat pe platourile de filmare.

„M-am distrat cel mai tare la scena din parc pentru ca am incercat si eu prima oara cartofi cu inghetata. (…) M-am inteles foarte bine cu toti colegii. Mi-a placut mult experienta asta si este una de neuitat”, a spus Eva.

„Am fost doi copii pe platou. Unul mai alintat, eu aici, si tot timpul m-am lovit, am cazut. (….). Am avut foarte mult de filmat cu Eva. De obicei la celalalte filme pe care le-am facut e o atmosfera foarte serioasa, acum efectiv am reusit sa ma relaxez atat de tare pentru ca m-am distrat toata ziua, nu numai cand filmam. Ne alergam, faceam glume, caterinca. E o comedie 100% si tema foarte mare este aceasta confruntare intre old parenting si parentingul modern”, a adaugat si Alex Bogdan.

„Tati e foarte mandru de mine, mi-a si zis asta in fiecare zi. Mi-a adus si flori. M-a incurajat, mi-a zis sa nu am emotii, am repetat. Prima oara cand a vazut o parte din film a inceput sa planga”, a marturisit Eva Maruta.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro