Delia Matache : „Vreau sa devin mama”

Delia Matache si Razvan Munteanu se gandesc sa faca pasul cel mare si sa devina parinti.Recent, Delia a povestit pentru ADPM despre relatia cu iubitul ei si cum a reusit sa o cucereasca afaceristul.
«Nu stiu cu ce m-a cucerit, dar va spun sincer ca nu a fost nevoit sa se chinuie. Nu a fost ca in filme, cu flori si biletele, a fost ceva firesc, ca si cum ai trece la alta etapa fara sa-ti dai seama.
Cred insa ca amandoi am aparut in viata celuilalt exact In momentul In care aveam mare nevoie unul de altul. Si pot sa spun ca aceasta relatie este cel mai frumos lucru pe care l-am trait pana acum
Am 29 de ani si cred ca ar fi momentul ca pe la 30-31 de ani sa devin mama, dar acum nu sunt disperata dupa asa ceva. Nu cred ca un barbat se tine langa tine cu un copil», a declarat artista pentru ADPM.

SURSA: ADPM

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

2 comments

  1. I do agree with all the concepts you’ve introduced on your post. They are really convincing and can certainly work. Still, the posts are very short for novices. May you please prolong them a little from next time? Thank you for the post.

Lasă un răspuns