Casa de productie 1ArtistMusic cauta cea mai talentata voce feminina!

Dupa proiectul de succes national si international Alex Mica, 1ArtistMusic cauta acum o fata la fel de talentata !Casa de productie fondata de Laurentiu Duta si Dony, impreuna cu Alex Mica si The Kid, a lansat de curand campania “1AM Girl – A sosit momentul Tau !”, la care orice tanara cu aptitudini muzicale se poate inscrie.


Pentru a putea intra in competitia 1AM Girl, orice pretendenda la statutul de superstar trebuie sa aiba minim 16 ani si sa demonstreze echipei 1ArtistMusic ca are certe calitati muzicale.La finalul campaniei, cea care va fi declarata castigatoare va fi cooptata in echipa 1AM.

“A sosit momentul tau! Vrei sa atingi rapid statutul de superstar ?
1ArtistMusic ( Laurentiu Duta, Dony, Alex Mica si The Kid) iti ofera aceasta oportunitate.Cautam o voce feminina deosebita!
Daca ai mimin 16 ani, trimite-ne un demo inregistrat, in orice conditii, un scurt CV, 2-3 poze, eventual un link de facebook si, de asemenea, un numar de telefon pe adresa GIRL@1artistmusic.ro
Data limita de trimitere a demo-urilor este 20 ianuarie 2013. Pentru a fi la curent cu noutatile intra periodic pe http://www.facebook.com/1ArtistMusic
Nu mai stati pe ganduri, inregistrati-va demo-ul si trimiteti-l.
Mult noroc tuturor! “

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns