Ce artista de la noi a concertat, anul trecut, in Vietnam, in fata a 300.000 de oameni, iar anul acesta va petrece Revelionul in Egipt?

Este vorba de Adina Butar, originara din Timisoara, care si-a inceput cariera muzicala sub numele de AIMI. Artista a avut parte de cel mai mare eveniment din cariera ei, anul trecut, de Revelion, cand a cantat in piata celui mai mare oras din Vietnam, Ho Chi Minh City, in fata a 300 000 de oameni. Aplauzele la scena deschisa i-au adus cea mai mare satisfactie pe care Adina o putea primi vreodata. Drept dovada, sfarsitul anului 2012 il va petrece in Egipt, tot cantand.

Aimi

Anul acesta, frumoasa romanca a semnat cu casa de discuri a Dj-ului numarul 8 mondial, Markus Schulz. Acest lucru i-a adus Adinei Butar numeroase concerte in America, fapt pentru care piesa lor de debut „Caught” a fost lansata in New York, in fata a mii de iubitori de muzica electronica.
Artista este si textiera. Printre trupele pentru care scrie versuri se numara si Directia 5. Aceasta a compus patru dintre textele pieselor de pe albumul `Aniversare`, din 2008, si trei de pe albumul `Clasic`, lansat in februarie 2011.
In toamna lui 2010, Adina Butar lanseaza, impreuna cu DJ-ul turc Emrah Is, piesa `I love Istanbul, iar single-ul urca rapid in topurile muzicale din Turcia, Spania, Olanda, Rusia, U.S.A.
In februarie 2011, a lansat primul sau single oficial: `Power of Goodbye`, piesa produsa de ea, Gino Manzotti (Dj Project) si Gabriel Huiban.
In iarna lui 2011, incepe un turneu pentru publicul oriental, fiind printre putinele cantarete din Romania promovate cu mare succes in aceasta zona geografica.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns