TOP5: Cei mai buni artisti romani din 2012!

Sfarsitul anului ne aduce ca de fiecare data un top 5 a celor mai buni artisti romani.Hituri ca „Vara nu dorm” , „INNdiA” , „Lemonade” dar si „Stinge lumina” sau „Cai verzi pe pereti” au facut ca interpretii lor sa fie desemnati TOP5 cei mai buni artisti pe anul 2012 de catre Yabbmusic.ro !
top5artisti
Lista celor mai buni cinci cantareti arata in felul urmator:
Pe pozitia fruntasa se afla interpreta piesei „Lemonade”, cu aproape 35.000.000 de milioane de accesari pe YouTube,Alexandra Stan,este desemnata cea mai buna artista pe anul 2012!
1. Alexandra Stan – Lemonade

Vara nu dorm , nu am somn …” sunt versurile hitului verii care a provocat un adevarat taifun,refrenul si versurile usor de memorat incat daca asculti odata piesa iti vine sa o canti instantaneu l-au facut pe Connect-R cel mai bun artist al verii.Da ,ati ghicit! Pe locul 2 se afla Connect-R cu hitul „Vara nu dorm”.
2. Connect-R – Vara nu dorm

Daca este un top cu cei mai buni artisti romani nu ai cum sa o excluzi pe INNA,o artista care nu mai are nevoie de nici o prezentare,o cunoastem cu totii.Inna se claseaza pe locul 3 in top5 „cei mai buni artisti romani din 2012” alaturi de single-ul „INNdiA”.
3. Inna – INNdiA

Inca de la prima ascultare a singe-ul „Cai verzi pe pereti” semnat de Smiley in colaborare cu Alex Velea si Don Baxter simteam cu totii ca va hit,in scurt timp de la lansare wall-urile profilelor de facebook s-au umplut cu aceasta piesa,imediat a fost inclusa si in heavy rotation la radiouri si pe TV,o piesa care a prins foarte bine,o piesa care ne face sa ne gandim in ce fel va arata materialul lui Smiley cu Alex Velea,un album de care tot s-a vorbit.Pe locul patru in top5 „cei mai buni artisti romani din 2012” se afla Smiley!
4. Smiley – Cai verzi pe pereti

Pe locul cinci se afla Ruby cu hitul care a fost parodiat si chiar manelizat,o piesa care a starnit o adevarata avalansa de bancuri si imagini funny,„Stinge lumina” la fel ca si de piesa „Vara nu dorm” ne vom amintii mult timp de ele de acum inainte.
5. Ruby – Stinge lumina

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

One comment

Lasă un răspuns