Miss Mary, prezenta la decernarea premiilor Grammy!

Miss Mary si-a cucerit publicul cu vocea ei puternica si aparitiile live exceptionale, talentul ei depasind granitele tarii si ajungand pana la urechile lui Akon, fondatorul programului de descoperire si promovare a noilor talente Hitlab, care a fost impresionat de calitatile artistei noastre.

Miss Mary

Invitata sa participe la decernarea premiilor muzicale Grammy, Miss Mary a ajuns sa se numere si printre cei 10 finalisti ai concursului Hitlab Emerging Artist, avand astfel ocazia unui mini recital in cadrul acestui important eveniment. Daca preselectia juriului o pozitioneaza deja printre favorite, fanii Miss Mary isi pot arata acum suportul printr-un vot aici http://contests.hitlab.com/index/vote/missmary/0/4045, avand totodata sansa de a participa la cea de-a 55 editie de decernare a premiilor Grammy.

Piesele cu care Miss Mary s-a calificat in concurs sunt: Open, Battlefield of Love si I Hate Ya. Urmariti-i pagina de facebook www.facebook.com/MissMaryOfficial pentru a afla care va fi urmatorul single.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns