Ovi s-a apucat de cheltuit cei 15.000 mii de euro, dati de statul norvegian.

Ovi nu sta deloc degeaba si s-a apucat de cheltuit din banii dati de statul norvegian pentru al doilea album muzical. Mai exact, 15.000 de euro, pe care a inceput sa-i investeasca serios in muzica. Drept urmare, in saptamana care tocmai a trecut, a lucrat, in fiecare zi, in 4 studiouri renumite din Oslo cu cei mai buni artisti din Norvegia, si anume: Thomas Kongshavn, Marianne Sveen, Simen Eriksrud, Kristin Minde, Simone Larsen. Acestia, la randul lor, sunt cooptati in trupe cunoscute in tarile scandinave sau de prin Europa (Something Sally, Carpe Diem, Donkyboy, D’sound).

Ovi

„Pe parcursul urmatoarelor 3 luni voi avea sesiuni diferite, cu compozitori de marca din Oslo, Copenhaga si Stockholm. Oslo e prima etapa din faza de compozitie, prin care trebuie sa trec inainte de a intra efectiv in studio, alaturi de Simon Janlöv, producatorul suedez al celui de-al doilea album al meu. Acest lucru se va intampla undeva in perioada aprilie – mai. Este un process lung, dar interesant, pe parcursul caruia ma revad cu autori dragi, cu care am colaborat la primul album, precum si altii mai noi. Va fi o schimbare de stil muzical. Incerc sa fiu mai mainstream, mai provocator in compozitie, productie si chiar imagine. E o calatorie foarte interesanta pe parcursul carei sigur voi face progrese muzicale in ce ma priveste. Cel putin asa am simtit la finele primului album, produs de Simen Eriksrud.”, a declarat artistul.

Zilele acestea se va intoarce in Romania unde, alaturi de cei de la Gala Records, va finaliza primul sau single in limba romana.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

One comment

  1. E in bani omul. :))

Lasă un răspuns