Dragostea e ca la loto si in Polonia?

Dupa succesul pe care l-au intampinat, atat in tara cat si in strainatate, cu “GREEK LOVER” si “CA IN ASIA”, MR ALAMA & LIGIA, s-au intors direct din studio, cu un nou single “CA LA LOTO”, lansat la inceputul lunii februarie.


„Ca la loto” este o piesa dancehall cu influente electro in care dragostea , prinsa intr-un joc de noroc, este mai presus de orice.Se pare ca piesa lui Mr Alama ( Siakas Evangelos) si a Ligiei se va bucura de acelasi succes pe care le-au avut si cu cele anterioare,ajugand pana in Polonia. „Ca la loto” este in curs de licentiere cu MY MUSIC GROUP (DISTRIBUTED WITH EMI POLAND), una dintre cele mai importante case de discuri poloneze si este foarte probabil sa intre si in playlisturile radiourilor poloneze! Ei se numara printre putinii artisti romani (ADRIAN SiNA, ANDREEA BANICa, LORA) care au reusit sa intre pe piata muzicala poloneza.
Cu ocazia Dragobetelor, sarbatoarea iubirii la romani , Mr Alarma & Ligia au declarat pe pagina lor oficiala:

„DE DRAGOBETE, Va DORIM TUTUROR Sa FITI FERICITI SI IMPLINITI SI CHIAR DACA TEORETIC ACEASTA SaRBATOARE SE SFARSESTE LA ORA 00:00 ,INCERCATI SA O MENTINETI PE TOT PARCUSUL VIETII! Va SALUTAM SI NU UITATI CA NU E NEVOIE SA CAUTATI DRAGOSTEA, DEOARECE EA VINE CAND VA ASTEPTATI MAI PUTIN, EXACT CA LA LOTO CAND NU VA ASTEPTATI SA CASTIGATI MARELE PREMIU.”

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns