Alessia a filmat 12 ore in ploaie pentru videoclipul noului single. (FOTO)

Alessia se pregateste sa lanseze un nou single si videoclip. Piesa se numeste “Ploua” si este primul single in limba romana pe care artista il lanseaza.“Ploua” este o piesa de dragoste care vorbeste despre dorinte, asteptari, este o piesa frumoasa care din pacate prezinta o dragoste neimplinta pentru ca “el” nu-i raspunde cu aceleasi sentimente si se lasa asteptat.


Pentru videoclipul piesei, filmat in regia lui Florin Botea, Alessia a fost nevoita sa stea 12 ore in ploaie. Chiar daca a trebuit sa indure frigul de pe platourile de filmare si stropii de apa care nu mai incetau sa curga, efortul a meritat, Alessia declarandu-se multumita de rezultatul final:

“Piesa “Ploua” ma reprezinta in totalitate, eu am compus atat versurile cat si muzica. Vorbim de o ploaie metaforica, de acele momente in care sufletul ne plange si ne este inundat de suferinta. Ma bucur ca am avut o echipa: Amir Dobos – styling, Ana Mironescu – make up, Ligia Lacatus – hairstyle, care a reusit sa transpuna mesajul piesei in imagini. Sper sa va placa atat piesa cat si videoclipul pentru ca acolo regasiti o parte din sufletul meu.”

Videoclipul va fi lansat marti, 2 aprilie, ora 21.00, pe canalul Red Clover Media de Youtube.


Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns