Alexandra Ungureanu aduce Summertime Love in Club Tribute.

Joi, 30 mai, Alexandra Ungureanu, insotita de trupa Acoustic Avenue, va sustine primul concert acustic intr-unul dintre cele mai mari cluburi bucurestene dedicate muzicii live, Tribute. Invitatii speciali ai artistei vor ramane una dintre marile surprize ale serii, insa promit deja a fi unele dintre vocile masculine ale momentului, care ii vor pasi alaturi pe scena, intr-un schimb muzical cel putin inedit.


Denumit deloc intamplator Summertime Love, concertul vine insotit de un
repertoriu pe masura, in care Alexandra Ungureanu va interpreta atat
coveruri ale unor piese de dragoste arhicunoscute, cat si piese
reorchestrate ale proiectului Crush & Alexandra Ungureanu.

‘Am fost intrebata de foarte multe ori ce inseamna Alexandra Ungureanu & Acoustic Avenue si mereu am raspuns la fel: este un proiect foarte drag mie. Este un proiect de suflet, pentru care cant mereu cu placere, alaturi de o trupa minunata si care imi permite sa acopar un repertoriu foarte amplu de piese pe care le ador, pe care am crescut, pe care vreau sa le incerc sau care simt, de ce nu, ca reprezinta o provocare pentru mine la nivel vocal’, declara artista.

Totodata, concertul inseamna o premiera si la nivel de concept, cu o scenografie in accente retro, dar si cu o prima auditie a ceea ce va inseamna vara 2013 pentru Alexandra Ungureanu, alaturi de trupa Crush. ‘Ma gandesc de multa vreme la un concert in aceasta formula si ma bucur ca am gasit, in sfarsit, timpul si invitatii perfecti. Acusticul inseamna o anume stare si sunt foarte incantata ca am reusit sa atrag in ea niste invitati cu totul si cu totul speciali, pe care ii veti descoperi in seara cu pricina. Sunt onorata sa cant alaturi de ei, sunt foarte fericita ca se intampla, in sfarsit, acest concert acustic si sunt sigura ca ii va cuceri pe toti. Cu atat mai mult cu cat surprizele nu vor lipsi’, marturiseste Alexandra Ungureanu.
Va asteptam joi, 30 mai, la club Tribute (Calea Victoriei nr. 118) la o
sesiune acustica, alaturi de Alexandra Ungureanu & Acoustic Avenue.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns