VJ-ii Utv intr-o colectie FUNNY de GIF-uri!

I-ai vazut pana acum pe tv, dandu-se peste cap la microfon, zambind sau facandu-i pe altii sa zambeasca. Sunt uneori veseli, alteori haotici, de cele mai multe ori nebuni dar intotdeauna cu personalitate. Noile pagini din seria “GIF-uri de Vigei” va arata tot ce au in cap, printr-o serie amuzanta de imagini miscatoare.


Mircea a fost mereu emblema Utv. Steagul! Icoana! E aici de cand a inceput toata nebunia iar experienta se simte in dread-urile din parul lui! Experienta cu accente de ironie si, pe alocuri, o usoara nebunie (creativa!).
Mihaela pare dulce dar nu va lasati inselati! E un fel de pisica blanda care zgarie misto. Are replicile la ea si stie sa-ti joace o farsa cand o meriti.
Liza e pe treaba cand e vorba de energie, de party si sexyness. E posibil sa fie greu sa tii pasul cu ea, dar pregateste-te pentru o experienta dansanta care dureaza si dureaza si dureaza.
In orice caz toata lumea e mult mai matura decat Shurubel, care parca are 19 ani incontinuu si zburda prin liceu. Exista oricand sansa sa te intrebe o prostie dar e bine sa-i raspunzi, ca sa vezi cum se modeleaza o discutie in care razi cu dureri de stomac. Ce zici?
Sunt ai nostri si ne mandrim cu ei! Ii cunoasteti mai bine AICI, in seria “GIF-uri de Vigei”. Bucurati-va de ei, regasiti-va in ei.

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns