16.000 de persoane in a doua zi, la Festivalul Peninsula.Vezi ce vedete sunt asteptate!

„La festivaluri se poate asculta muzica adevarata, pot fi vizionate filme adevarate, acesta este viitorul” – a anuntat, dupa concertul sustinut pe Scena Mare a Festivalului Peninsula, regizorul si muzicianul de renume mondial, Emir Kusturica. Concertul sustinut alaturi de formatia sa The No Smoking Orchestra a fost cel mai asteptat eveniment al celei de a doua zi de festival, la care au participat 16.000 de persoane. Tot la aceasta locatie a cantat si cea mai placuta surpriza muzicala a Peninsulei: cei sapte italieni din Torino care formeaza trupa The Sweet Life Society. Necunoscuti publicului din Romania, formatia a reusit sa anime mii de peninsulari cu sound-ul lor vivace si cu miscarea scenica impresionanta, totodata implicand intreg publicul in show-ul lor inedit. De altfel, si Emir Kusturica a invitat zece fete pe scena, alese din public, alaturi de care a dansat.
peninsula
La Kiss Terrace artistii au intercut, si ei, asteptarile publicului. Vazut ca unul din fondatorii genului dubstep, Benga a demonstrat, cu ajutorul unei piese a trupei Nirvana, ca poate mixa, cu lejeritate, cele mai diferite genuri muzicale, iar duo-ul austriac Camo&Krooked si MC Youthstar a plusat cu un show de doua ore jumate, pana in orele tarzii ale noptii. Freedom Music Arena a primit vizita unuia dintre cele mai mari staruri ale Sloveniei, UMEK, care a devenit idolul fanilor techno, prezenti la Peninsula. si locatiile muzicale alternative au avut parte de un public extrem de fidel: pe Cluj Rocks Stage cei de la The Amsterdams au atras fanii genului indie, iar Grimus si-a aratat valentele unplugged la Bruno Unplugged Winegarden, in timp ce pe „malul marii” de la Janis, canadienii Lemon Bucket Orchestra au facut o atmosfera de petrecere balcanica, ce a atras sute de peninsulari. Cortul MIERT Pub s-a dovedit a fi neincapator pentru cei de la Funkorporation, iar cei mai rezistenti la petrecere s-au dovedit a fi peninsularii de la Tatratea afterparties by wUnderBar, care au vazut sambata dimineata rasaritul de soare.
Pete Tong, Modestep si Marky Ramone, in a treia zi la Peninsula!
Sambata, Festivalul Peninsula va primi din nou o serie de artisti de renume mondial: pe Scena Mare vor urca bascii de la Ska-P, nu inainte ca americanii Marky Ramone’s Blitzkrieg sa domine cu cele mai cunoscute 32 de piese ale legendarei trupe de punk, The Ramones – formatia fiind infiintata de fostul tobosar al trupei. Pe Kiss Terrace vor canta cei de la N.O.H.A. – una din cele mai apreciate trupe din istoria Festivalului Peninsula – precum si cea mai cunoscuta trupa de dubstep, Modestep. in cortul Freedom Music Arena va mixa britanicul Pete Tong, unul din cei mai apreciati si talentati DJ-i din lume, care vine pentru prima oara la Cluj-Napoca.
Festivalul Peninsula are loc intre 18 si 21 in Cluj-Napoca, in Padurea Faget, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca. Sponsori principali sunt Ursus si Pepsi. Parteneri media principali: Rock FM, Zile si Nopti si Grupul Adevarul.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns