Grasu XXL, Guess Who si Maximilian, primele nume confirmate la RMA 2013

In doar 6 zile de la startul votului pentru artistii nominalizati la Romanian Music Awards 2013 s-au inregistrat peste 350.000 de voturi din 94 de tari.Pentru ca am promis ca la atingerea acestui prag vom anunta si primele nume care vor urca pe scena, acest lucru s-a intamplat mai repede decat ne-am imaginat si ne respectam promisiunea.Astfel, primele nume confirmate sunt cele ale baietilor de la Okapi Sound, care vor canta pe 14 septembrie pe scena RMA 2013, la Brasov.
Grasu XXL
Grasu XXL, Guess Who si Maximilian si-au anuntat prezenta pe scena premiilor si vin la pachet cu numeroase surprize. Toti lucreaza la albume noi si vor lansa piese in premiera pe scena RMA 2013!
Mai mult, toti trei sunt nominalizati la premii, iar pentru a-i vota este suficient sa intri pe http://rma.1music.ro/, unde ai 14 categorii din care sa alegi.
Music Channel si Utv, organizatorii evenimentului, au decis sa le mai ofere fanilor o surpriza si au stabilit ca atunci cand se va atinge pragul de 500.000 voturi, sa anunte numele unuia dintre prezentatori.
Romanian Music Awards a ajuns la cea de-a XI-a editie, iar dupa cum v-a obisnuit in anii ce au trecut, premierele, lansarile de videoclipuri si piese noi nu lipsesc.in cadrul acestui eveniment se lanseaza hit-urile de maine.

rma

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00.
Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Utv, cu sprijinul Primariei Brasov si al Consiliului Local al Municipiului Brasov.
Nu uita sa votezi intrand pe rma.1music.ro, unde 14 categorii isi asteapta castigatorul!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns