Cati bani cer pe un singur concert Smiley, Loredana, Mandinga sau Cargo!

Municipalitatea ieseana a anuntat ieri ultimele detalii legate de organizarea Sarbatorilor Iasului. Evenimentele sunt programate de pe 1 pana pe 30 octombrie, iar ieri s-au stabilit si detaliile legate de cel mai asteptat eveniment, concertul de incheiere a sarbatorilor.

Acesta va avea loc pe 15 octombrie, nu pe data de 14, ca in anii anteriori. „Vrem ca ziua de 14 sa fie dedicata exclusiv manifestarilor religioase ocazionate de sarbatoarea Sfintei Parascheva”, a declarat primarul Iasului, Gheorghe Nichita.

In deschiderea concertului vor urca pe scena cativa artisti locali. Trupele Cargo, Mandinga, alaturi de Smiley si Loredana vor fi insa atractiile serii. „Cargo are un onorariu de 4.000 de euro, Mandinga de 5.000, Smiley de 7.000, iar Loredana de 11.000 de euro. Prezentatorul concertului va fi Pavel Bartos, iar amfitrionul Serii Valorilor va fi Andreea Marin, acestia solicitand aplicarea unei clauze de confidentialitate in provinta onorariului”, a precizat Cosmin Coman, directorul de Programe al municipalitatii. Concertul va incepe la ora 18.00 si se va desfasura pe o scena inchiriata cu 9.000 de euro. Focul de artificii de la final va costa 20.000 de euro, adica in medie, 1.000 de euro pe minut, conform bzi.ro.

Sursa: wowbiz

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns