DJ Sava si Raluka premiera la Syndicate of Party by Utv

DJ Sava si Raluka au fost invitatii speciali din acest weekend ai showului Syndicate of Party by Utv in Club Le Cinema din Timisoara. Cele mai tari momente ale petrecerii vor putea fi urmarite Joi de la ora 23:30, doar pe Utv si UtvHD!


DJ Sava si Raluka au cantat in premiera pentru publicul prezent in clubul din Timisoara piesa „Aroma” cea mai recenta colaborare cu Connect-R – nimeni altul decat proaspatul sot al Mischei, fosta solista alaturi de care DJ Sava a lansat hitul Tenerife.Intotdeauna in cautare de amanunte picante, VJ-ul Utv – Andrei Dumitriu, a aflat ca in videoclipul piesei „Aroma” Raluka se iubeste cu Connect-R, desi Didi Nunes – iubitul oficial al artistei este si el prezent in clip. Asteptam cu nerabdare clipul sa vedem cum l-ar sta celor doi ca un cuplu.Andrei Dumitriu s-a imprietenit imediat cu stafful clubului in care a avut loc petrecerea din weekendul aceasta si impreuna cu acestia au iesit la o plimbare cu o masina de lux prin centrul Timisoarei unde au ales oameni la intamplare pe care i-au invitat la club si care au primit tricouri in editie limitata About U. De asemenea, barmanii i-au destins pe cei prezenti la terase cu un show de jonglerii si flair barterding.

A fost o noapte plina de distractie in care nu au lipsit cocktailurile special pregatite de barmani si chiar de Andrei Dumitriu, care s-a dovedit foarte talentat si a fost apreciat de domnisoarele din club care s-au inghesuit in a face poze cu el la panoul special amenajat.
La Syndicate of Party, nightlife-ul este prezentat dintr-o noua perspectiva: surprindem magia vietii de noapte si cream cele mai exclusiviste petreceri in cluburile importante din toata tara. Totul poate fi urmarit in fiecare Joi de la 23:30 doar pe Utv si Utv HD.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns