Alessia ofera o tableta Allview VIVA H8 unui Hacker de Sentimente

Alessia a lansat in urma cu putin timp single-ul “Hacker de sentimente”, care a fost foarte bine primit de catre public. Fanii s-au aratat incantati, multi denumindu-se hackeri de sentimente.


Acum, Alessia cauta un hacker de sentimente caruia sa-i ofere tableta Allview VIVA H8 impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View.

“Orice hacker de sentimente adevarat are o tableta, pentru a castiga una trebuie sa dai SHARE clipului “Hacker de sentimente” de pe pagina mea fb.com/AlessiaOfficial, sa dai LIKE paginii fb.com/allview si sa-mi spui printr-un comentariu care sunt, in viziunea ta, cele 3 caracteristici ale unui hacker de sentimente”, a spus Alessia.

Hacker-ul castigator va fi ales prin tragere la sorti pe 11 noiembrie. Cel care va castiga tableta Allview VIVA H8 va putea viziona imaginile de pe device pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.
VIVA H8 este o tableta pe care orice hacker de sentimente o va indragi: are design super slim si elegant, procesor puternic, display generos, cea mai noua versiune a sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, conectivitate 3G, Bluetooth si GPS. Datorita tehnologiei inovatoare Smart2View introdusa de Allview in premiera in Romania, utilizatorul poate transfera cu usurinta continutul dorit de pe tableta pe orice televizor cu port HDMI, avand astfel parte de o experienta de divertisment completa.“Hacker de sentimente” este al doilea single in limba romana, primul fiind “Ploua”, si a fost compus de Alessia alaturi de Catalin Dascalu la Mixton Music Studio, iar orchestratia a fost realizata de KaRO si Radu de la GrooveBox.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns