Corina, despre un al doilea copil: „Imi doresc, dar deocamdata….”

„A fost un an foarte plin, am avut foarte multe concerte. Jumatate din an am fost racita, pentru ca, umbland atat de mult, e mai greu cu imunitatea”, a mai spus invitata.
Corina a fost intrebata cum mentine echilibrul intre viata personala si cea profesionala. „Timpul cel mai pretios e cel petrecut langa Robin. Ma organizez in asa fel incat sa nu lipsesc nicio zi de langa el, in special in timpul saptamanii”, a declarat ea.
corina bud
Invitata a povestit ca, desi ar fi vrut, nu mai are frati si surori si ca in copilarie isi dorea sa devina actrita si cantareata. „Am foarte mari emotii la fiecare eveniment important si nici n-as putea trai fara aceste emotii. Mi-am dorit de mica sa cant si, chiar daca intre timp am facut Managementul si Dreptul, n-am renuntat la visul meu si uite ca acum fac ce-mi place, ce mi-am dorit. Am inceput cu canto si am fost norocoasa sa am un hit inca de la inceput, ‘Noi doi’”, a afirmat Corina.
„Ma simt foarte bine in pielea mea, am foarte multi oameni frumosi in jurul meu si tot ce-mi doresc este sa fiu sanatoasa si energica si sa va fac si pe voi fericiti cu muzica mea”, le-a spus Corina ascultatorilor Kiss FM.
Invitata a fost intrebata cum reuseste sa se mentina atat de frumoasa. „Incerc sa fiu cat mai pozitiva. Am o familie frumoasa, un baietel superb, care ma face tare fericita… Frumusetea vine din interior”, a explicat ea la Kiss FM.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns