Fly Project deasupra tuturor!

La 137 m inaltime, Fly Project a avut sedinta foto ce promoveaza single-ul Toca Toca si anunta lansarea unui nou album la finalul acestui an.

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania, a fost locatia aleasa de catre Tudor si Dan pentru a face o sedinta foto destinata nu doar publicului romanesc ci si celui international.
„De cand facem sedintele foto cu Catalin Opritescu a inceput sa-mi placa sa fac poze”, spune Tudor. Totul a durat in jur de 6 ore, iar baietii au schimbat cate 4 tinute fiecare.
Cu un concept nou denumit „The 5th element – Music”, Fly Project ne prezinta muzica ca pe liantul celor patru elemente esentiale vietii: foc, apa, aer si pamant, fiind cel de-al cincilea element, unul definitoriu care le activeaza pe toate celelalte.
„Ideea ne-a venit de la Captain Planet, desenul animat pe care-l urmaream in copilarie. Muzica pune in miscare totul, nu lasa sufletele sa moara” povesteste Dan.
Piesa Toca Toca a ajuns la peste 1,4 milioane de vizualizari, exclusiv pe canalul oficial de YouTube al Fly Records, fiind deja pe locul 1 in topuri in Serbia.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns