NICOLE CHERRY, „fashion icon” la doar 14 ani!

Revelatia muzicii romanesti este de acum un adevarat „fashion icon”, atat pentru tanara generatie cat si pentru cei mai experimentati in materie de moda. Astfel, Nicole Cherry, la fiecare aparitie a sa, fie la TV, sau in cadrul celor mai importante evenimente mondene, nu ezita in a fi unica prin tinuta si accesoriile pe care le poarta. De curand, tanara artista de doar 14 ani, a creat o adevarata isterie, in randul fanilor ei, purtand diverse caciuli si bratari personalizate.


Tot mai multi creatori de moda, chiar si site-uri exclusiviste, de specialitate, vor sa le fie imagine si sa le poarte creatiile. „This is me, Nicole Cherry” a fost sloganul pe care „ciresica” a vrut sa-l tipareasca chiar pe caciulile pe care, impreuna cu dansatorii ei, le poarta la concerte si nu numai-
Pagina ei de Facebook este asaltata, zilnic, de sute de mesaje, cu dorinte de a avea acest accesoriu, drept pentru care a si oferit un cadou personalizat unei fane de-ale ei.
Nicole Cherry da startul, cu mandrie, la purtat beanies si bratari, in aceasta toamna!
„Imi place sa fiu originala in tot ceea ce fac. De aceea, incerc, in ultima perioada, sa-mi personalizez imbracamintea si sa port accesorii care ma pun in valoare. Chiar partea <>, din piesa MEMORIES, bineinteles, am tiparit-o chiar pe caciulile pe care eu si dansatorii mei le purtam.”
Nicole Cherry a cucerit toate topurile muzicale din Romania, cu piesa MEMORIES, produsa de cei de la TOMMOPRODUCTION, la nici jumatate de an de la lansarea ei. De asemenea, label-urile din strainatate se bat pentru a o semna pe micuta artista, care are un talent pe care putini cantareti il detin.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns