Adio, muzica! Sotia lui Connect-R nu va mai urca pe scena! Afla de ce!

De cand a aflat ca Misha e gravida, Connect-R a luat-o de nevasta si i-a “interzis” sa mai cante ca nu cumva sa-si pericliteze sarcina. Desi fanii sperau ca dupa ce va naste, blonda va urca din nou pe scena, din nefericire, acest lucru nu se va mai intampla.

Connect-R a luat-o pe Misha de nevasta la doar patru luni de relatie, cand ea ramasese deja gravida. In momentul in care blonda l-a anuntat ca vor deveni parinti, Connect-R a decis ca e mai bine sa renunte la concerte pentru ca fumul de tigara din cluburi si noptile pierdute ii pot afecta sarcina.

Si daca fanii o asteapta sa revina din nou pe scena, dupa ce va naste, ei bine, trebuie sa afle ca acest lucru nu se va mai intampla! Misha va sta acasa si o va creste pe fetita lor! Mai mult, cantaretul e decis sa mai faca si alti copii.

“Misha nu va mai canta dupa nastere, ea e nerabdatoare, la fel ca mine, sa ne crestem fetita. Ea nu mai vrea muzica. In plus, eu imi doresc mai multi copii, asa e la noi traditia. Sper ca si ea isi doreste acest lucru”, i-a povestit Connect-R unui prieten.


Misha s-a lansat in muzica in urma unui casting facut de Dj Sava care-si cauta solista. Cei doi au facut furori cu piesa “Tenerife”. Imediat dupa ce au lansat acest hit, Misha s-a retras.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns