Alex Ceausu este primul regizor roman, care a filmat la Bollywood, pentru un binecunoscut artist indian

Pe Alex Ceausu, vedetele il stiu ca fiind un apropiat de-al lor, atunci cand vine vorba de vreo colaborare. Acesta are un palmares bogat in ceea ce priveste realizarea de videoclipuri, atat pentru artisti romani cat si internationali, printre care amintim: Tonny Cottura, Pachanga, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko, Loredana, BUG Mafia , etc
Cel mai nou proiect al sau l-a adus tocmai la Bollywood. Astfel, acesta isi adauga, in portofoliul sau, performanta de a fi primul regizor roman care ajunge pe faimoasele platouri de filmare din India.
Intamplarea a facut ca sa regizeze videoclipul artistului Sukhbir, al doilea mare cantatet indian care a spart topurile mondiale dupa Panjabi Mc. Una din piesele cantaretului, „Gal bangai”, a fost, si in Romania, mare hit.
alex ceausu
Single-ul lui Sukhbir este un feat cu o alta artista, originara din Emiratele Arabe, Dina Gabri, care este si o apropiata a lui Alex Ceausu, si Naguale, binecunoscutul percutionist de la noi. Titlul melodiei este Killa, si inseamna ZAMBESTE, in limba indiana.
„Am avut ocazia sa fiu regizor pentru videoclipul artistului de origine indiana Sukhbir, pentru cel mai nou single al sau. Am filmat o zi in Mumbay, si trei in Mangalore, cu actori figuratie si echipa de la Bollywood. Cred ca sunt primul regizor roman care a filmat la Bollywood si desi nu sunt un impatimit al filmelor indiene consider ca este o performanta notabila cel putin pentru mine sa regizez pe platourile unde se produc anual peste 1500 de filme, cam cu 1000 mai multe decat se produc anual la Hollywood . „, a declarat regizorul Alex Ceausu.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns