Regizorul Alex Ceausu sare la gatul statului roman, dar incurajeaza turismul lui Mazare. Vezi declaratia acestuia, despre promovarea femeilor din Romania!

Alex Ceausu are un palmares bogat in ceea ce priveste realizarea de videoclipuri, atat pentru artisti romani cat si internationali, printre care amintim: Tonny Cottura, Pachanga, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko, Loredana, BUG Mafia etc.
alex ceausu
Mai nou, acesta a socat, zilele acestea, cu un videoclip de zile mari, cel mai sexy din istoria clipurilor din Romania, al artistei Glorya, pentru piesa Casi Casi. Datorita acestui fapt, Alex Ceausu iese cu o declaratie, in care incurajeaza turismul pe care Mazare, primarul orasului Constanta, il practica an de an, pe litoralul nostru.
„Ce mai avem noi ca tara de oferit turistilor straini? Nu e suficient sa ai o tara frumoasa,cu istorie daca este condusa prost,daca serviciile sunt foarte slabe calitativ, infrastructura abia acum incepe sa se dezvolte si multe alte probleme care au orientat turistii spre tarile vecine.
Spre deosebire de alte tari, si am curajul sa o spun, la nivel mondial, femeile romance sunt foarte frumoase.Atunci de ce sa nu profitam?!Turismul de genul asta, functioneaza foarte bine in multe tari si a inceput sa ia amploare si la noi pe litoral, la Mamaia, datorita primarului Mazare. Acesta a inteles ca, in momentul de fata, doar cu asta putem atrage turistii straini. Nu vorbesc aici de un turism sexual cum se practica in Thailanda de exemplu, ci despre unul nonsexual, cand strainul vine in tara merge in cluburi, pe strada, admira si bineinteles poate sa incerce si sa fie refuzat…sau nu. Dar, in tot acest timp, strainul a mancat, a baut, a dormit la un hotel in Romania, si uite asa a cotizat la bugetul de stat.”, a conchis Alex Ceausu.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns