Regizorul vedetelor, Alex Ceausu, s-a luptat cu viperele in India

Plecat sa filmeze pentru noul videclip al artistului de origine indiana Sukhbir, Alex Ceausu a avut de infruntat o multime de pericole. Astfel, regizorul a trebuit sa se acomodeze atat cu clima cat si cu vietatile din zona. In cele trei zile de filmat, pe care le-a avut in Mangalore, acesta a stat mai tot timpul cu frica-n san, de teama sa nu fie atacat de vipere. Este cunoscut faptul ca, in aceasta zona, se gasesc cele mai multe cobre imperiale din lume. Intr-una din zile, chiar in gradina hotelului unde era cazat, Ceausu a dat nas in nas cu doi serpi de acest gen, iar primul gest, pe care l-a facut, a fost sa se retraga incet spre intrarea in cladire.

„In Mangalore, am vazut cobra aproape la fiecare pas. Sunt precum cainii maidanezi la noi,”, rade regizorul. „Am dat chiar peste doua, in gradina hotelului unde eram cazat eu si echipa mea. Am avut noroc ca nu ma apropiasem prea tare de ele, si m-am putut retrage usor spre intrare. Acolo, daca esti muscat de un asemenea sarpe, nu ai sanse de supravietuire. Exista doua modalitati de a muri, pe loc, daca veninul iti afecteaza inima, sau in doua minute, cand este afectat creierul. Norocul meu ca nu am patit nimic si mi-am putut filma, linistit, videoclipul pentru artistul Sukhbir.”, a incheiat Alex Ceausu.
Pe Alex Ceausu, vedetele il stiu ca fiind un apropiat de-al lor, atunci cand vine vorba de vreo colaborare. Acesta are un palmares bogat in ceea ce priveste realizarea de videoclipuri, atat pentru artisti romani cat si internationali, printre care amintim: Tonny Cottura, Pachanga, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko, Loredana, BUG Mafia , etc
Cel mai nou proiect al sau l-a adus tocmai la Bollywood. Astfel, acesta isi adauga, in portofoliul sau, performanta de a fiprimul regizor roman care ajunge pe faimoasele platouri de filmare din India.
Intamplarea a facut ca sa regizeze videoclipul artistului Sukhbir, al doilea mare cantatet indian care a spart topurile mondiale dupa Panjabi Mc. Una din piesele cantaretului, „Gal bangai”, a fost, si in Romania, mare hit.
Single-ul lui Sukhbir este un feat cu o alta artista, originara din Emiratele Arabe, Dina Gabri, care este si o apropiata a lui Alex Ceausu, si Naguale, binecunoscutul percutionist de la noi. Titlul melodiei este Killa, si inseamna ZAMBESTE, in limba indiana.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns