Theo Rose a facut-o sa planga pe Alexandra Stan! Vezi ce anume a provocat momentul emotionant!

Ieri, la liceul Dinu Lipatti, Alexandra Stan a lansat campania impotriva violentei „Nu bate! Mai bine canta!”, unde a vorbit si cantat alaturi de elevi .

La aceasta prima actiune a artistei s-a aflat si Theo Rose , o voce care a captat atentia audientei inca de la primele secunde, artista fiind eleva a institutiei. Aceasta a interpretat piesa proprie, „Diamonds and pearls”, single inspirat din drama Alexandrei Stan .
Momentul a fost emotionant, fapt pentru care Alexandra a inceput sa planga, in timp ce o imbratisa pe Theo. Apoi Alexandra a cantat unplugged alaturi de Theo si hitul ei Mr Saxobeat .

Tanara artista, care face parte din echipa Mixton Music, a declarat ca a fost o onoare sa cante alaturi de cea care are un renume international .

La doar 16 ani, Theo Rose uimeste prin voce, frumusete, atitudine si modestie. Canta de la varsta de 4 ani si are un palmares de invidiat: un numar impresionant de trofee la concursurile nationale de muzica, unde artisti cunoscuti, membri ai juriilor, au afirmat in repetate randuri despre ea ca este un fenomen vocal .
EXCLUSIV: Afla mai multe despre Theo Rose prin BLITZ INTERVIUL de aici !

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns