VESTEA BOMBA venita azi-noapte. Ce s-a intamplat cu omul care a desfigurat-o pe Bianca Dragusanu!

A fost scandal, duminica seara, in Targu Jiu, intre un preot si Coco Paun, un controversat om de afaceri din oras.Cei doi sunt vecini, iar marul discordiei este o palma de pamant. Dupa un proces lung, preotul a fost obligat de instanta sa demoleze peretele exterior al casei si are termen pana marti dimineata pentru a finaliza operatiunea.
Bianca Dragusanu
Aseara insa, sustine parintele, Coco Paun i-a venit in „ajutor” – a pus mana pe un picamer ca sa darame constructia.
Dupa doua apeluri la 112, preotul a fost amendat. De cealalta parte, Coco Paun nu a vrut sa comenteze situatia.
Coco Paun si preotul sunt vecini de cativa ani. Au cumparat casele de la acelasi proprietar, care a marturisit ca fiul sau si Paun se cunosteau de mai mult timp.
„Fiu-miu a luat bani cu camata de la el, i-a pus dobanda la dobanda si pana la urma i-a luat casa, a ramas in strada”, spune Vasile Pupazan, fostul proprietar.
Preotul povesteste ca, la scurt timp dupa ce a intrat in posesia locuintei, Paun l-a dat in judecata si a revendicat o bucata de teren.
„Asta e limita de proprietate pe care a stabilit o judecatorul, culmea prostiei, 8 cm din gard si 40 cm din casa. pentru acesti 40 cm mi-a cerut 4 miliarde, pentru ca nu am vrut sa-i dau nici un ban am numai probleme”, explica preotul.
Preotul are termen, pana maine dimineata, la ora 9 si jumatate, sa demoleze complet zidul. Aseara insa, spune ca s-a trezit cu Coco Paun in curte…
Coco Paun a refuzat sa comenteze acuzatiile.
„El face legea in Gorjul asta.Mi-e teama, pune tot felul de idioti sa ma urmareasca”, spune sotia preotului.
Preotul a sunat aseara la 112. Cand au ajuns insa politistii, Coco Paun nu mai era in zona. Dupa ce a plecat echipajul, omul a apelat iar numarul de urgenta si a facut din nou reclamatie. Oamenii legii s-au intors si l-au amendat cu 500 de lei.
„Politistii efectueaza cercetari pentru lamurirea tuturor imprejurarilor de fapt, barbatul de 34 de ani fiind sanctionat contraventional pentru apelarea nejustificata a numarului 112, acesta sunand inca o data si sesizand aspecte care nu s-au confirmat”, mai spune Romina Dochian, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

In luna aprilie, Coco Paun a intrat in posesia unui imobil din Targu Jiu, dupa ce o familie care a imprumutat bani de la el a fost evacuata. Iar in primavara anului 2000, a fost implicat intr-o bataie cu sabii in centrul orasului.

Sursa: protv

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns