Florin Ristei este X Factor 2013!

Am pariat pe el inca de cand l-am vazut preselectii si iata ca visul i s-a implinit in aceasta seara. Artistul Florin Ristei, ale carui atuuri au fost din start au fost vocea complexa, experienta scenica, prezenta cameleonica si capacitatea de a canta live in orice conditii, a castigat in aceasta seara titlul de X Factor Romania 2013 si marele premiu in valoare de 120.000 euro.

Florin Ristei, al carui mentor a fost Delia Matache, a intrat in finala alaturi de Alex Mataev, talentata Madalina Lefter si carismaticul Bogdan Bratis iar in final publicul a decis!
Suntem bucurosi ca un asemenea artist este X factor de Romania, mai ales pentru faptul ca l-am cunoscut in TVR, in culisele Eurovision 2013 si este un om pozitiv, optimist, tonic, al carui prim hit oficial cu siguranta nu se va lasa asteptat foarte mult de posturile de radio din Romania.
Florin Ristei s-a facut cunoscut de mic in trupa Amici si un mare hit la vremea aceea, “Dana”, iar in prezent activeaza in trupa Freestay cu care a intrat in finala Eurovision Romania din acest an.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns