ALEXANDRA STAN, FLUIERATA pentru ca a fost SEXY SI REA!

Anuntat cu mare fast, concertul Alexandrei Stan a fost asteptat cu sufletul la gura de fanii adunati in centrul orasului Sibiu, in noaptea de Revelion. Imbracata intr-o tinuta sexy, solista a prezentat un show incendiar, care insa n-a fost chiar pe placul tuturor. Cativa spectatori, veniti cu copiii de manuta, au fluierat in semn de protest, nemultumiti ca Alexandra s-a imbracat mult prea indecent.

Alexandra Stan, al carei nume este vestit si pe plan international, datorita hitului “Million”, si-a intrerupt timp de sase luni activitatea concertistica, din cauza problemelor avute cu fostul ei iubit si impresar, Marcel Prodan.
Cei doi au avut, in luna iunie, o altercatie, in urma careia solista s-a ales cu fata tumefiata si, implicit, cu cateva zile de spitalizare. Iata insa ca pauza a fost de bun augur, caci spectacolul pe care l-a sustinut pe 31 decembrie, in centrul orasului Sibiu, a fost foarte reusit. In plus, cu acest show, ea s-a echilibrat pe plan financiar, incasand cateva mii de euro.
Primul show dintr-un sir mai lung
Recitalul a fost doar primul dintr-un lung sir, Alexandra fiind decisa sa se intoarca definitiv pe scena: “Sunt extrem de fericita sa ma reintalnesc cu publicul din Romania intr-o seara atat de speciala pentru fiecare dintre noi. Sibiul este un oras aproape de sufletul meu si sunt convinsa ca in Piata Mare vom trai o noapte magica”, a declarat Alexandra, in momentul in care a dat ochii cu fanii ei.
Show-ul a fost incendiar, ea fiind incurajata cu aplauze. Doar cativa parinti au fluierat-o, considerand tinutele ei de scena mult prea indecente pentru un spectacol in aer liber unde vin si copii.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns