Morris: “Ma bucur ca s-a incheiat 2013!”

Morris este plin de sperante! 2013 a fost un an al schimbarii, in care i s-au intamplat si bune si rele, asa ca artistul intra in noul an cu ganduri mari! Spera ca in 2014 sa dea lovitura si spera ca muzica lui sa depaseasca granitele tarii noastre.
morris
In 2014, porneste cu forte proaspete. Anul care tocmai a trecut i-a adus lui Morris si bucurii, dar si unele dezamagiri.
“Am incheiat o colaborare cu o casa de discuri. Nu s-au intamplat multe lucruri in cei cinci ani cat am fost artistul lor, asa ca am decis sa fac o schimbare radicala si sa plec de acolo. Am luat-o de la capat cu alta casa, alti producatori, practic am luat-o de la zero”, a spus artistul.
NIci pe plan personal, lucrurile nu au stat ca pe roze.
“Sunt in continuare singur, am avut cateva relatii in 2013, din pacate au ajuns la deznodamant. Insa ma voi concentra foarte mult pe muzica, este ceea ce iubesc cel mai mult. Daca dragostea va dori sa intre in viata mea, nu voi spujne ‘nu’”, a adaugat Morris.
La sfarsitul lui 2013, Morris a lansat piesa “Awela”, insotita si de un videoclip extrem de glamorous.
“Simt ca anul 2014 va fi unul mult mai bun. Piesa lansata la sfarsitul anului a prins foarte bine sis per ca anul acesta sa am mult mai mult de castigat din proiectele pe care le-am inceput”, a adaugat cantaretul.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns