NICOLE CHERRY, declaratie de Sfantul Valenti

Are doar 15 ani, dar asta nu a fost un impediment in calea succesului. Canta de la 10 ani, iar in vara anului trecut a dat lovitura cu superhit-ul MEMORIES. Nicole Cherry a devenit, la scurt timp, un idol in randul adolescentilor, iar presa a numit-o „Vocea de Aur”.
Este ambitioasa, se pregateste intens pentru noile piese, iar in urmatoarele zile, alaturi de echipa ei de productie, TommoProduction, urmeaza sa lanseze noul ei single, care promite sa cucereasca iar topurile nationale si internationale.
Astazi, de Ziua Indragostitlor, „ciresica” a tinut sa faca primele ei declaratii de dragoste…pentru muzica si cei apropiati ei, ce-i drept.
nicole cherry
„Am fost intrebata de foarte multe ori daca sunt indragostita, iar astazi, de Valentine’s Day, ziua declaratiilor de dragoste, simt nevoia sa fac si eu cateva. Multumesc, in primul rand, muzicii, te iubesc muzica mea draga, primii fiori pe care i-am simtit au fost datorita tie! Multumesc casei de productie Tommo Production pentru incredere, multumesc televiziunilor care m-au sustinut, multumesc casei de discuri Media Pro Music. Multumesc radiourilor, Matinalilor21,Mihai Morar si Daniel Buzdugan pentru sansa de a canta live la radio!Multumesc Marius Gavrila, Mix Music datorita lor am putut fi alaturi de fanii mei in toata tara si nu in ultimul rand le multumesc fanilor mei, oamenilor care au crezut in mine datorita voua sunt astazi aici. Va multumesc si va iubesc din tot sufletul meu. Cu drag Nicole Cherry!”, a declarat Nicole Cherry.
Artista se numara printre concurentii emisiunii Te Cunosc De Undeva, show-ul de divertisment, de pe Antena 1, ce va incepe sambata, 15 februarie.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns